Prostor

Naš vrtić nalazi se u Čačku u ulici Gozdena Paunovića 8.

Objekat je nov i moderan i odobren je od strane Ministarstva prosvete za korišćenje 2021. godine. Posedujemo sve zdravstvene licence i odobrenja.

U sklopu našeg objekta se nalazi 8 prostorija za boravak dece. Sve prostorije su opremljene savremenom stolarijom, sanitarijama i nameštajem. Deca se u sobama osećaju prijatno i uz igračke i prateće rekvizite. Uz svoje vaspitače provode nezaboravne trenutke igrajući se i razvijajući se u potpuno prilagođenom prostoru za njihov boravak.

Predškolska ustanova „Čudesna šuma“ za funkciju dečjeg vrtića obuhvata:

1) objekat (500 m2);

2) dvorište sa igralištem i travnatim površinama (11 a);

3) sopstveni parking (8 a);

Dvorište je otvoreno, slobodno i čini zajednički prostor za decu, zaposlene i roditelјe, služi za igru i učenje dece. Veličina dvorišta iznosi 11a.  Dečje igralište u sklopu dvorišta  oprema se u skladu sa Pravilnikom o bezbednosti dečjih igrališta, a u isto vreme biće podsticajno za dečije učenje i razvoj.

Unutrašnji prostor ustanove je opremljen po svim standardima i obiluje didaktičkim materijalima koji su prilagođeni uzrastu dece. Sobe su prostrane, a grupe male kako bi se vaspitači posvetili svakom detetu individualno.

prostorije čudesna šuma
Scroll to top